• Dar jezika

  Škola molitve 3

  Dar jezika je izvanredna Božja ponuda onima koji "previše rade, a premalo mole", onima koji su toliko zauzeti poslom za Boga, da ne stignu moliti.


  Svaki vjernik želi da mu molitva bude plodonosna. Često smo u nedoumici kome se trebam omoliti, te kako, što, i koliko dugo trebamo moliti...

  Josip Lončar

  Više
 • Majka Terezija

  Razgovori s Majkom Terezijom

  Knjiga Renza Allegrija sadrži do sad neobjavljene detalje iz života Majke Terezije

  Majka Terezija je bez sumnje jedna od najznačajnijih ličnosti našega vremena. Autorova opsežna istraživanja te dugi razgovori s njom proizveli su niz živopisnih biografskih skica koje nude jedinstven uvid u život ove velike junakinje


  Renzo Allegri

  Više
 • Iscjeljenje ženinih emocija

  Iscjeljenje ženinih emocija

  Vrijeme je da zavolite sebe… onako kako vas Bog voli.

  Možda ste već puno puta čuli riječi: „Preboli to!“ No, to je lakše reći negoli učiniti. Nitko to ne može posvjedočiti bolje od dušebrižnice, spisateljice i učiteljice Paule Sandford, koja već godinama pomaže ženama (i muškarcima koji ih vole) da zavladaju emocijama i ostvare pobjedu na tom području.

  Paula Sandford

  Više
 • Dar jezika
 • Razgovori s Majkom Terezijom
 • Iscjeljenje ženinih emocija

Kako nam Bog govori?

Email
Autor: s. Biserka Jagunić
(13,6 x 20,4 cm, 192 stranica)
Ocijena: Nije još ocjenjeno
Cijena
80,00 kn
Proizvođač:Figulus
Opis

Želimo li upoznati Boga, nije nam dostatno da o njemu slušamo i znamo, nego moramo početi razgovarati s njim, što se ostvaruje molitvom. Moliti znači kontaktirati s Bogom, a početak svakog kontakta jest govor.

Mnogi kršćani još i danas molitvu doživljavaju kao monolog pa se pitaju: „Zar je moguće da Gospodin Bog šuti, da nije istinski sugovornik?” NZ, povijest Crkve, sveci i mistici govore suprotno, svjedočeći o istinskom govoru Božjem…

Možda katkada pomišljamo da Bog daje svoje posebne milosti samo malenom broju izabranika, što se ne može reći ni za mistike kroz povijest Crkve, ni za one danas. Podjeljivanje bitnih mističnih milosti nije Bog rezervirao samo za pojedine duše, nego se one udjeljuju prema suradnji duše s milošću.


O autoru

Sestra Biserka Jagunić, školska sestra franjevka Krista Kralja, najveće duhovno iskustvo doživljava krajem 1970-ih i od tada aktivno sudjeluje u obnovi u Duhu Svetom.
Posljednjih 12 godina aktivno sudjeluje u životu i radu karizmatske zajednice Dobri Pastir u Zagrebu, posebno preko „molitveno-terapijskih” seminara, evangelizacijom po župama i drugim zajednicama.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.