Kako nam Bog govori?

Email
Autor: s. Biserka Jagunić
(13,6 x 20,4 cm, 192 stranica)
Ocijena: Nije još ocjenjeno
Cijena
80,00 kn
Proizvođač:Figulus
Opis

Želimo li upoznati Boga, nije nam dostatno da o njemu slušamo i znamo, nego moramo početi razgovarati s njim, što se ostvaruje molitvom. Moliti znači kontaktirati s Bogom, a početak svakog kontakta jest govor.

Mnogi kršćani još i danas molitvu doživljavaju kao monolog pa se pitaju: „Zar je moguće da Gospodin Bog šuti, da nije istinski sugovornik?” NZ, povijest Crkve, sveci i mistici govore suprotno, svjedočeći o istinskom govoru Božjem…

Možda katkada pomišljamo da Bog daje svoje posebne milosti samo malenom broju izabranika, što se ne može reći ni za mistike kroz povijest Crkve, ni za one danas. Podjeljivanje bitnih mističnih milosti nije Bog rezervirao samo za pojedine duše, nego se one udjeljuju prema suradnji duše s milošću.


O autoru

Sestra Biserka Jagunić, školska sestra franjevka Krista Kralja, najveće duhovno iskustvo doživljava krajem 1970-ih i od tada aktivno sudjeluje u obnovi u Duhu Svetom.
Posljednjih 12 godina aktivno sudjeluje u životu i radu karizmatske zajednice Dobri Pastir u Zagrebu, posebno preko „molitveno-terapijskih” seminara, evangelizacijom po župama i drugim zajednicama.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.