Svjetski bestseler „U Tvojoj prisutnosti“ – verzija za muškarce – u novom ruhu! 

MISLI ZA SVAKI DAN U GODINI

VIDEO Francis MacNutt: „Umalo ugašena milost – Kako je Crkva zamalo utrnula službu ozdravljanja”

NOVA FIGULUSOVA HIT KNJIGA!

Svjetski bestseler „U Tvojoj prisutnosti“ u novom ruhu!

SARAH YOUNG

Od Duha do uha – napravi korak prema radosti svoje duše

Stani na trenutak i osjeti da je Božje srce blizu tvojeg obraza…  Pozvani smo činiti milosrđe. A milosrđe je vještina.

Poznate nekoga tko se zbog bolesti ili starosti nalazi pred opasnošću smrti? Ovo je idealna knjiga za njega/nju!

Bog se sigurno ʽželi aktivno uključitiʼ – želi utješiti, ohrabriti, oprostiti; želi dati smisao ljudskoj patnji i, konačno, želi ozdraviti one kojima medicina više ne može pomoći. 

Što bi svaki sin želio reći svojoj majci

Bog te želi utješiti Iz nove knjige dr. Eggerichsa, koju smo nedavno najavili, odabrali smo za vas nekoliko kratkih ulomaka. Nitko se ne rodi kao dobar roditelj. To se treba (na)učiti. Knjiga će biti posebno zanimljiva suprugama čije muževe još uvijek kontroliraju njihove majke

Francis MacNutt: „Može li se homoseksualnost ‘izliječiti’?”

Autor knjige, katolički teolog Francis MacNutt, tvrdi: „Po mojem iskustvu, kao i mnogih drugih ljudi, moguće je izliječiti homoseksualnost po molitvi!”

Pater Marko Glogović: „Jao, jao Babilon je pao! (A ti ne moraš ako nećeš!)”

I u ovoj knjizi pater Marko na sebi svojstven način iz dubine srca poziva na ono što je sam Isus kazao poznatoj svetici milosrđa, Faustini Kowalskoj: „Piši o mojem milosrđu napaćenim dušama!” Onaj tko ju pročita, sigurno neće ostati isti! 

Pater Augustyn Pelanowski: „Josipov dom”

„Napisao sam ovu knjigu jer mi se ne sviđa model društva u kojem si transseksualne djevojke briju brade a dječaci se igraju lutkama. ... Među brojnim opasnostima koje danas prijete ulozi oca, i tako ugrožavaju nas današnje ljude, nalazimo spasonosni primjer – lik skromnog graditelja koji je živio prije dvije tisuće godina...” (pater Augustyn Pelanowski)

Ono najvažnije

„U trenucima kad trošimo puno energije na stvari koje su nama bitne – na posao, obitelj, novac... – Bog nas poziva da vidimo ono što je najvažnije!” Pater Augustyn Pelanowski u knjizi pod naslovom „Ono najvažnije” govori kako je sve manje onih koji su željni Božje ljubavi, dok se današnji čovjek istovremeno osjeća sve osamljeniji, ima sve više strahova. Što nam je činiti? Pater Pelanowski nam pomaže sagledati odgovor na to pitanje na temelju svoga bogatog iskustva kao duhovnika, vjernika, čovjeka

Ljubav i poštovanje u obitelji (Roditelji čeznu za poštovanjem, djeca trebaju ljubav)

Autor je potpuno uvjeren da Biblija sadrži tajnu zdrava i sretna obiteljskog života te je svoju djecu odgajao prema biblijskim načelima. U ovoj knjizi navodi primjere iz vlastitog iskustva, kao i iz iskustva svoje supruge i troje djece. Knjiga pogađa bit obiteljskih problema vodi obitelj da postane funkcionalna na način kako je to Bog zamislio. 

„Ljubav i poštovanje – ona čezne za ljubavlju / Njemu treba poštovanje

Dr. Emerson Eggerichs

Uspješnica „New York Timesa” prodana u više od 1 600 000 primjeraka!

Čuti Boga u snovima

Mark Virkler i Charity Virkler Kayembe

„Čuti Boga u snovima” praktičan je i koristan vodič za razumijevanje jezika kojim Bog govori noću. Poučnim primjerima i nevjerojatnim pričama, ispričanima jednostavnim i živim jezikom, Mark Virkler i njegova kći Charity Kayembe pomoći će nam prepoznati prevažnu poruku koju nam Bog šalje u snovima.

„Dječak duh – bestseler New York Timesa”

Martin Pistorius i Megan Lloyd Davies 

Čudesna istinita životna priča o dječaku koji se u dvanaestoj godini iznenada teško razbolio te postao potpuno nepokretan. Svi su mislili da uopće nije svjestan okoline; nisu znali da on sve razumije, vidi, čuje i osjeća. On im nije mogao dati nikakav znak. 

„U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti”

Sarah Young

Ova knjiga neće nikoga ostaviti ravnodušnim. U kratkom je vremenu postala svjetski hit, a samo u Poljskoj je do sada prodano 80 000 komada. Za knjigu kršćanskoga sadržaja to je nevjerojatna brojka. 

„Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje? (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)”

Neven Drozdek 

KNJIGA ZA DJEČAKE, DJEVOJČICE, MAME, TATE, BAKE, DJEDOVE I SVE OSTALE!
Priča o dječaku Marku kojemu se, nakon što svome anđelu čuvaru zada neobičan izazov, počinju događati nevjerojatne stvari! 

„Vjeruju li vaša djeca?”

Terence Chatmon 

KNJIGA JE PONAJPRIJE NAMIJENJENA OČEVIMA OBITELJI, NO PONEKAD JE POTREBNO DA NEKI DRUGI ČLAN MALO POGURNE, OHRABRI „GLAVU OBITELJI”
… Svatko od nas roditelja itekako bi htio da njegova djeca ozbiljno shvate vjeru te izrastu u dobre vjernike i dobre ljude… 

„Samo za stotu ovcu”

o. Marko don Kornelione Glogović, OSPPE 

Ovom knjigom jednostavno želim poručiti čitateljima da nas Bog ljubi, da nam želi sreću, da nas traži i da nema grijeha koji ne bi mogao ili ne bi htio oprostiti! Posebno su Mu na srcu upravo maleni i razočarani, ranjeni, nesretni. 

„Što s đavlima i vračarskim urocima?“ Pastoralne smjernice jednog egzorcista

Raul Salvucci 

Ovaj cjeloviti priručnik – koji je već postao klasik – sadrži pojašnjenja svih aspekata zagonetne stvarnosti okultnog svijeta. Jasan i potkrijepljen rezultat je duga proučavanja brojnih kvalificiranih egzorcista, svećenika i laika. 

„Grešnicima ulaz dopušten”

Pater Marko Glogović 

„Ova knjiga patera Marka Glogovića vrlo je korisna. Nasmijat će vas te vam koristiti još višestruko. Zasigurno će mnogima spasiti život – nekima čak i onaj vječni!” 

„Nema više vremena!“

Augustyn Pelanowski, OSPPE

„…u posljednje vrijeme sve je više filmova katastrofe i može biti da suvremeni redatelji nešto predosjećaju, a ne da samo izmišljaju.” 

„Putokaz za nebo za prave muškarce katolike”

Randy Hain 

Evo ga, momci, napokon je došao vaš trenutak. Izašla je knjiga koja mora doći u ruke svakog pravog muškarca. Knjiga Putokaz do Neba za prave muškarce katolike autora Randyja Haina izvrstan je podsjetnik na Božji plan za muškarca, na ono za što ga je njegov Stvoritelj načinio „na svoju sliku, sebi slična” (Post 1,26). 

U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka i oslikavanje rukopisa za odrasle

Bojanje nije samo za djecu! Mnogi odrasli svjedoče kako im je bojanje te oslikavanje rukopisa pomoglo da se lakše nose sa svakodnevnim pritiscima, nagomilanim stresom… 

„Preobraženi život – kako obnoviti um, nadići stare navike i postati osobom kakvom te je Bog istinski stvorio”

John Loren i R. Loren Sandford 

Jesu li ti misli postale prepreka napretku? Vraćaju li ti se uvijek iznova stari osjećaji, i ne daju ti mira? Kako bi živio životom kakav je Bog za tebe predvidio, nije dovoljno pozabaviti se samo uvriježenim obrascima ponašanja. Tvoj um također mora naučiti razmišljati na nov način. 

„Iznad Tebe zora sviće“ (Spasi dušu svoju, dok još možeš)

Rkt. fr. Marko »Pater Normabelije« Glogović 

Autor ove sjajne i pod mnogim aspektima i prema mnogim kriterijima revolucionarne knjige je svima poznati otac Marko (Normabelije – on savršeno umiruje, naime već samim glasom i pogledom) Glogović…

„Ozdravljati bolesne”

Charles i Frances Hunter

Bračni par Hunter, Charles (1920. – 2010.) i Frances (1916. – 2009.), vodili su jednu od najistaknutijih službi na području iscjeljivanja! Gospodin ih je uputio da natprirodno približe običnim, svakodnevnim ljudima te im tako omoguće da i oni postanu ljudi koje Bog upotrebljava.

„Svaka cura ima svoju priču 3”

Eleanor Watkins 

Zabavna i napeta knjiga o šest prijateljica tinejdžerki koje zajedno prolaze kroz različite izazove i probleme u školi i kod kuće te se tako zbližavaju međusobno i s Bogom. 

„Padre Pio čudesni život”

Renzo Allegri

Padre Pio je svetac kojeg danas zaobilaze znanstvenici i liberalni teolozi. Ni jedni ni drugi ne mogu ni shvatiti ni objasniti čudesa koja je Bog po njemu činio te ih čini i dalje a budući da ona ruše njihove teorije, jednostavno su ga odlučili ignorirati. Za njegovo proglašenje svetim, dokazano je ravno sto čudesa. Da se nastavilo s traženjem, ta bi se brojka značajno povećala… 

„Škola molitve 2 – razmatranje otajstava krunice”

Josip Lončar 

Ova knjižica predlaže jedan od uhodanih načina, na koji možemo ući u svijet razmatranja otajstava Isusova i Marijina života. Razmatranje je molitva za one koji žele od Boga više primiti i više Bogu dati. To je molitveni proces koji ostavlja vidljive promjene u duši onih koji zajedno s Marijom svaki dan uzimaju svoj križ i polaze za Isusom… 

„Odlasci”

o. Augustyn Pelanowski, OSPPE 

Vjerujem da Otac koji je na nebesima ima za svakoga od nas svoj plan i da je u stanju, sa svakog našeg puta, gdje god bili, vratiti nas k Sebi. A doći k Njemu – najveći je čovjekov uspjeh. 

„Lov na blago”

J. M. Evans 

Četvero kršćanskih prijatelja mora riješiti veliku tajnu; tko je zatvoren u bijelom kamionu i zašto? Molitva, vjera i poznavanje Biblije im pomaže, ali dok stvari postaju sve opasnije, Lance, Ravi, Joel i Debbie također moraju biti hrabri i odvažni. S Božjim vodstvom i zaštitom hoće li otkriti o čemu se radi? 

„Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje”

John Loren i Mark Sandford 

Nema nikakve dvojbe da je svijet načet; narodi, obitelji, i pojedinci – svi redom imaju iskustvo slomljena i pala svijeta u kojemu Sotona ima svoja uporišta moći. No, vjernici trebaju postati slobodni, cjeloviti i zreli u Kristu. Kako to postići? 

„Zašto Bog dopušta patnju?”

o. Augustyn Pelanowski, OSPPE 

Znaš li uočiti povezanost između odbacivanja i kasnijih događaja, koji su ti omogućili duhovni razvoj? Znaš li zahvaljivati Bogu za „ljude-čudovišta”, za one koji su žderali tvoje osjećaje, gurali te na samo dno, iskorištavali te i zatvarali te u sebe? Nisi li upravo zahvaljujući njima naučio onu pravu molitvu te otkrio istinsku vezu s Bogom? 

Figulus d.o.o. Franje Gažija 2, 48000 Koprivnica  • OIB: 41294135705 • Tvrtka je upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Bjelovaru • MBS 010078106 • Tt-10/521-2 • Osnivački ulog 20.000 kn koji je uplaćen u cijelosti • Josip Lončar, direktor, zastupa društvo samostalno i pojedinačno • žiro račun otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb, HR9823400091110434289, SWIFT COD: PBZGHR2X • Načini plaćanja i dostava

Kontakt (ponedjeljak - petak: 9-15 sati, subota: 9-13 sati): Tel.: 095/206-5421  • e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.